Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Banvitspor Baş Antrenörü Lukic: Önemli bir galibiyet aldık”

Banvitspor Baş Antrenörü Lukic:  Önemli bir galibiyet aldık”

Bandırma'da, Anadolu Efes'i 76-74 yendikleri maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında düşüncelerini açıklayan Banvitspor'un Baş Antrenörü Zoran Lukic, Önemli bir galibiyet alan oyuncularımı kutluyorum” dedi.

Bandırma’da, Anadolu Efes’i 76-74 yendikleri maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında düşüncelerini açıklayan Banvitspor’un Baş Antrenörü Zoran Lukic, “Önemli bir galibiyet alan oyuncularımı kutluyorum” dedi. Sakatlıkları nedeniyle maça Simons ve Rowland’dan yoksun bir kadroyla çıktıklarını, hastalığına karşın ilaç alarak oynayan Vladımır Veremeenko’ya da teşekkür ettiğini belirten Lukic, şunları söyledi:

“Maçı iki bölümde değerlendirebilirim. İlk 15 dakika, Anadolu Efes’in kontrolünde geçti. Sonra oyunun kontrolünü elimize geçirdik. 3 ve 4. Periyotlarda oyunu lehimize çevirdik. Kazanmak için her şeyi yaptık. Bu maçta genç oyuncularımıza da yer verdik. Onlar da önemli katkılar sağladılar. Onlardan, bundan sonraki maçlarda da yararlanacağız. Kendilerine vereceğimiz şansı çok iyi değerlendirmeleri gerekiyor. Seyircimizin desteğinden çok memnunum. Onlar, bizim 6. oyuncumuz gibiler. Maçın son iki saniyesinde, Matthew Lewrence Janning’in, iki serbest atışı kaçırmasında, seyircimizin, onu baskı altında tutmasının önemli etkisi var. Seyircimize bir kez daha yürekten kutluyorum.”

Lukic, 3. periyot sırasında, federasyon temsilcisinin, salona centilmenlik dışı davranılmaması gerektiği anonsunun yaptırmasını anlamakta güçlük çektiğini vurgularken, “Salonda centilmenlik dışı en küçük bir olay yoktu. Kaldı ki Banvitspor seyircisi her zaman, her maçta centilmence, sadece takımını destekliyor. Bunun en tipik örneği, yaşanan üzücü bir olayın ardından, Bandırma’da oynanan Partizan maçında, Bandırmalı seyircilerin, Partizan takımına gösterdiği büyük konukseverliktir” dedi.

Haber : Önder Balıkçı



  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false